Visa föregående vecka Visa nästa vecka
Menyram
Meny - vecka 18
Restaurang Trekanten
Måndag
2014-04-28

A   -    Stekt falukorv med stuvade morötter och kokt potatis
B   -    Stekt salt sill med löksås, potatis
C   -    Grönsaksgryta med Ris
D   -    Grekisk sallad med vinegrette
E   -    Fisk och grönsakstimbal
 
Tisdag
2014-04-29

A   -    Potatisbullar med stekt fläsk och lingonsylt
B   -    Kokt torsk med pepparrotsmör och gröna ärtor
C   -    Pasta med biff och grönpepparsås
D   -    ost och skinksallad
E   -    Vegetarisk timbal
 
Onsdag
2014-04-30

A   -    Helstekt kottlettred med stekt potatis och brunsås
B   -    Fiskgratäng med sparris och räkor
C   -    Pasta Carbonara
D   -    Räksallad med kokt ägg
E   -    Kycklingtimbal
 
Torsdag
2014-05-01

A   -    Grönsakssoppa med pannkakor & gräddsylt
B   -    Lax och räkfylld fisk med hummersås och kokt potatis
C   -    Helstekt entrecot med potatisgratäng och gräddsås
D   -    Kycklingsallad
E   -    Lax och grönsakstimbal
 
Fredag
2014-05-02

A   -    Köttgryta med portvin och champinjoner, potatis
B   -    Stekt torsk med potatis och remouladsås
C   -    Omelett med skinka och broccoli
D   -    Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
E   -    Kött och grönsakstimbal
 
Lördag
2014-05-03

A   -    Gräddstuvad lever med ris
B   -    Stekt spätta med skagensås och kokt potatis
 
Söndag
2014-05-04

A   -    Schnitzel med gräddsås och stekt potatis
B   -    Ugnstekt lax med hollandaisesås och kokt potatis